Redactie - 27 september 2011

Huawei Enterprise en Copaco Nederland tekenen distributieovereenkomst


Huawei, producent van ICT-oplossingen, heeft Copaco Nederland aangesteld als distributeur voor de Benelux. Copaco start met de distributie van Huawei's zakelijke oplossingen, voor onder andere unified comunications, networking en storage, via zesduizend gespecialiseerde resellers in Nederland, België en Luxemburg. De distributieovereenkomst tussen Copaco Nederland en Huawei gaat per direct in.

Huawei Enterprise kondigde recent aan de Europese markt te gaan betreden met producten en oplossingen voor het zakelijke segment.

Huawei verkiest een indirecte marktbenadering bij het betreden van de Benelux markt. Copaco neemt hierbij een belangrijke positie in.

Simon Xin, Managing Director van Huawei Benelux: "Onze doelstellingen voor de Benelux zijn vooruitstrevend. Een goede samenwerking met een distributeur is cruciaal voor de mate van succes. Met Copaco hebben we een ervaren partner, die met zijn kennis van de markt, Huawei kan helpen te groeien in deze voor ons nieuwe markt. Het is ons dan ook een genoegen om de distributie van onze enterprise-oplossingen aan Copaco toe te vertrouwen."