Redactie - 03 september 2011

Deloitte en Raet sluiten dienstverlening op elkaar aan


Deloitte en Raet sluiten hun dienstverlening op elkaar aan, waardoor ondernemers kunnen profiteren van één geïntegreerde oplossing voor alle administratieve processen. De integratie van de online personeels- & salarisadministratie van Raet met de online dienstverleningsportal van Deloitte levert een efficiencyslag op voor gezamenlijke cliënten.

Ctrl, het online dienstenplatform van Deloitte, biedt ondernemers een combinatie van online diensten, waaronder de financiële administratie, aangevuld met relevante informatie en samenwerking met de Deloitte adviseur. De oplossing Raet Online, voor onder meer personeels- en salarisadministratie, biedt uitgebreide ondersteuning van de wet- en regelgeving, automatische berekeningsmethoden en altijd up-to-date gegevens. Door de integratie van Ctrl en Raet Online is een verdere invulling gegeven aan de optimalisatie van de hele administratieve keten binnen één portaal.

Herman Roose, verantwoordelijk partner bij Deloitte: "Met Ctrl hebben we de ambitie de beste online oplossingen te bieden aan onze cliënten. Raet Online sluit hier naadloos bij aan. De Raet Online oplossing past bij onze visie om de administratieve lasten voor cliënten te reduceren en sluit daarnaast volledig aan op de processen van Deloitte.”

Cees van den Heijkant, CEO van Raet BV: “De kracht van de samenwerking tussen Deloitte en Raet zit in de bundeling van beide disciplines. Door onze kennis en kunde van personeels- en salarisadministratie te combineren met Deloitte’s kennis van accountancy profiteren ondernemers van een complete en professionele online dienst. Ondernemers profiteren van een extra kostenbesparing door managers en medewerkers via self service altijd en overal met pc, tablet en smartphone de mogelijkheid te geven om de eigen gegevens te beheren.”