Redactie - 01 september 2011

ICT~Office formeert Raad van Advies


De ICT-sector wil nauwe aansluiting houden op afnemers, overheid en wetenschap. Met het oog hierop heeft brancheorganisatie ICT~Office een breed samengestelde Raad van Advies geformeerd.

De Raad van Advies is als volgt samengesteld: Arko van Brakel (Nieuwe Helden), Dorine Burmanje (Kadaster), Charles Groenhuijsen (journalist), Loek Hermans (lid Eerste Kamer), Ralph van Hessen (Winkelman Van Hessen), Corien Prins (hoogleraar Recht en Informatisering), Aad Veenman (Veenman Management & Consultancy) en Arre Zuurmond (Zenc). De Raad van Advies staat onder voorzitterschap van Henk Broeders (voormalig voorzitter van ICT~Office) en zal driemaal per jaar bijeenkomen.

Sylvia Roelofs (algemeen directeur ICT~Office): "Ik ben zeer blij met deze Raad van Advies. Hierdoor zijn we nog beter in staat om in te spelen op relevante ontwikkelingen en de samenwerking met voor ons belangrijke doelgroepen te verbeteren. De leden van de Raad van Advies houden ons een spiegel voor. Naar aanleiding van de eerste bijeenkomst weet ik nu al dat we hier ons voordeel mee zullen doen."