Redactie - 01 september 2011

PinkRoccade Local Government neemt Planconsult over


PinkRoccade Local Government neemt softwareleverancier Planconsult over. Planconsult is bekend van szwNet, een softwareoplossing die inmiddels wordt ingezet ten behoeve van ruim zestig Nederlandse gemeenten. SzwNet is een integrale softwareoplossing voor de ondersteuning van alle processen op het gebied van werk, inkomen, zorg, inburgering & armoedepreventie. PinkRoccade Local Government integreert szwNet in zijn portfolio. Hierdoor beschikken klanten van beide bedrijven over een open en toekomstvaste oplossing voor samenlevingszaken.

Met de overname versterkt PinkRoccade Local Government zijn portfolio voor werk, inkomen & zorg. Het bedrijf beschouwt dit als een van de strategische kernsegmenten binnen zijn integrale aanbod. Met de toetreding van Planconsult wordt het aanbod significant versterkt, waardoor gemeenten blijvend kunnen inspelen op maatschappelijke trends zoals de vraag van inwoners naar elektronische dienstverlening. Tegelijkertijd kan er adequaat worden geanticipeerd op wetswijzingen en nieuwe wetgeving.

Planconsult en PinkRoccade Local Government bundelen de activiteiten op het vlak van werk, inkomen en zorg in het nieuwe bedrijfsonderdeel PinkRoccade Local Government Samenlevingszaken. Dit in Breda gevestigde onderdeel zal geleid worden door het bestaande directie- en managementteam van Planconsult dat zal rapporteren aan de algemene directie van PinkRoccade Local Government in Eindhoven.