Redactie - 25 augustus 2011

Ctac wijzigt samenstelling Raad van Bestuur


ICT-dienstverlener Ctac maakt bekend dat Harrie van Groenendael heeft besloten zijn functie van Chief Information Officer in goed overleg neer te leggen en terug te treden uit de Raad van Bestuur van Ctac. 

De Raad van Bestuur van Ctac bestaat vanaf nu uit Henny Hilgerdenaar (CEO) en Jan-Willem Wienbelt (CFO). De werkzaamheden van Van Groenendael zullen de komende periode overgedragen worden aan Henny Hilgerdenaar.

De afgelopen jaren heeft Ctac haar interne organisatie op een groot aantal punten versterkt. De operationele verantwoordelijkheden zijn veranderd in de organisatie waardoor het takenpakket van de Raad van Bestuur is gewijzigd.

Van Groenendael zal verbonden blijven aan Ctac. Hij zal zich vooral richten op klantacquisitie, met name op grote internationale projecten en Business Development. Zo zal Van Groenendael zitting nemen in het Business Development-platform (BDP) van Ctac. Dit platform is opgezet als gevolg van de structureel wijzigende marktomstandigheden en de toenemende dynamiek van ERP-omgevingen. Het platform zal zich met name focussen op de strategische koers van Ctac in de toekomst.