Redactie - 22 augustus 2011

Cisco kiest voor Xerox Managed Print Services


Xerox gaat de wereldwijde printactiviteiten van 460 kantoren van Cisco beheren. Daarbij maakt Xerox de printservices toegankelijk voor medewerkers die plaatsonafhankelijk werken en gebruikmaken van verschillende desktops en mobiele apparaten. In Europa gaat het om de Cisco-kantoren in Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Italië, Nederland, Scandinavië, Portugal, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Als onderdeel van de nieuwe Managed Print Services (MPS)-strategie zorgt Xerox ervoor dat Cisco-medewerkers documenten op een meer kosteneffectieve wijze kunnen beheren en produceren. Daarbij verbetert Xerox de efficiëntie van de printomgeving met 20 procent. Xerox gebruikt daarvoor haar Enterprise Print Services (EPS)-platform, dat een nieuwe cloud gebaseerde mobiele printoplossing ondersteunt. Hiermee kunnen medewerkers van Cisco op een veilige manier afdrukken vanaf elk apparaat, altijd en overal, zonder het downloaden van software, het toewijzen van een printer of het opstarten van hun laptop.

Om te voldoen aan haar doelstellingen voor efficiëntie en kostenbeheersing zal Cisco ook gebruikmaken van de beheertools van Xerox, zoals geautomatiseerde ‘pop-up’-richtlijnen op het beeldscherm. Deze wijzen gebruikers op de beste optie voor het afdrukken op basis van prijs, energieverbruik en inktverbruik. Ook beveiliging is een topprioriteit binnen de MPS-strategie van Cisco, omdat documenten vaak gevoelige financiële of zakelijke informatie bevatten. Om vertrouwelijke documenten veilig te stellen, moeten medewerkers eerst hun badge langs de machine halen om hun opdracht te printen en op te halen.
 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024