Betere data intelligence dankzij geïntegreerd ERP-platform van IBM en Infor
05-08-2011
Deel dit artikel:

Betere data intelligence dankzij geïntegreerd ERP-platform van IBM en Infor


IBM en Infor hebben een geïntegreerde hardware- en softwareoplossing ontworpen om de winstgevendheid en het reactievermogen van fabrikanten te verbeteren. Het geoptimaliseerde platform - op basis van IBM’s POWER7®-systemen, het IBM i besturingssysteem en met Infor’s ERP LX, ERP XA en ERP System21 Enterprise Resource Planning (ERP) software - is een eenvoudig te installeren systeem dat de productieprocessen stroomlijnt dankzij geautomatiseerde planning. Het platform biedt data intelligence waardoor besluiten sneller genomen kunnen worden en administratiekosten worden verminderd.

Het geïntegreerde systeem is de tweede set van branchespecifieke workload geoptimaliseerde systemen die door IBM en Infor worden geleverd en waarmee bedrijven in de productie-, distributie- en dienstensector geld kunnen besparen.

‘Produceren is een proces waarbij iedere stap de winstgevendheid drastisch kan beïnvloeden. Het verkrijgen van meer inzicht in processen en het optimaliseren van iedere stap is cruciaal voor elk bedrijf dat wereldwijd wil concurreren’, zegt Charles Germano, Global Alliance Executive, IBM Sales & Distribution. ‘Door het aanbieden van een geïntegreerde hardware- en softwareoplossing - die is afgestemd op de specifieke taken van fabrikanten - vereenvoudigen we de IT-omgeving om deze transformatie mogelijk te maken.’

De nieuwe Infor Manufacturing oplossing, gebouwd met IBM Power Systems, wordt geleverd met drie jaar premium ondersteuning, implementatie- en migratiediensten, en aanpasbare software en service opties, zoals Infor CRM voor System i en cloudgebaseerde data recovery services. Klanten kunnen kiezen tussen IBM Power 720 Express en IBM Power 740 Express servers als basis voor hun high-performance IT-omgeving met het IBM i besturingssysteem dat belangrijke middleware zoals IBM DB2® database software integreert.
 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

ERP