Redactie - 02 augustus 2011

OpenText en Capgemini verdiepen strategische samenwerking


Capgemini en OpenText hebben door middel van een full-reseller-partnership hun jarenlange samenwerking naar een hoger niveau getild. Dit houdt in dat Capgemini de softwaretoepassingen voor Enterprise Content Management (ECM) van in zijn dienstverleningsportefeuille opneemt. Hiermee beschikt Capgemini over de volledige OpenText ECM Suite en kan op deze manier inspelen op de enorme toename van social media waardoor de verwerking van ongestructureerde data tot bruikbare informatie een must is.

John Lageman, Director Enterprise Content Management Benelux bij Capgemini: “Al jarenlang werken wij succesvol samen met OpenText. Dit full-reseller-partnership is een bevestiging van deze vruchtbare samenwerking. Wij zijn nu in staat onze klanten snel en efficiënt te ondersteunen om het maximale uit hun gestructureerde en ongestructureerde content te halen. OpenText integreert met systemen zoals Microsoft, Oracle en SAP en daardoor kan Capgemini zijn klanten volop ondersteuning bieden bij het behalen van hun resultaten. Wij beschikken standaard over gecertificeerde mensen met veel ervaring en dankzij dit full-reseller-partnership kunnen wij de markt ook in de toekomst volledig blijven bedienen. De intensivering van het partnership met OpenText opent vele nieuwe, interessante deuren voor ons.”

Ingrid Bosman, Country Manager Benelux bij OpenText: “Tijdens de jarenlange samenwerking met Capgemini heeft deze organisatie bewezen de kwaliteiten te bezitten om de OpenText-oplossingen doeltreffend te integreren binnen dynamische bedrijfsomgevingen. Niet alleen in Nederland, maar ook ver daar buiten, want Capgemini is actief in dertig verschillende landen. Door onze samenwerking met Capgemini te verdiepen bundelen we onze krachten om software en expertise geïntegreerd in te zetten; ons partnership beschikt nu over een nóg sterkere basis voor in de toekomst.”
 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024