Redactie - 02 augustus 2011

TNO Management Consultants kiest voor OneSolution Informatisering


TNO Management Consultants heeft via een onderhandse aanbesteding de levering en installatie van een nieuwe IT-infrastructuur en werkplekomgeving aan OneSolution Informatisering gegund. De landelijk actieve IT-totaalleverancier uit Apeldoorn zal daarnaast ook voor het onderhoud en beheer van het bedrijfsnetwerk zorgen.

TNO Management Consultants heeft bewust gekozen voor een concept dat aansluit bij ‘Het Nieuwe Werken’. Dit concept komt overeen met de basisgedachte van TNO Management Consultants; het creëren van een werkomgeving die het mogelijk maakt om altijd, overal en plaatsonafhankelijk te werken.

De infrastructuur die OneSolution heeft aangeboden bestaat uit een HP storage-oplossing voor de centrale dataopslag, vernieuwing en virtualisatie van het serverpark middels VMware vSphere, het centraal beschikbaar stellen van Windows-applicaties middels Citrix Xenapp en tot slot wordt Citrix Access Gateway in combinatie met SecurAccess Tokenless Authentication gebruikt om buitenaf via een beveiligde verbinding toegang te verschaffen tot het netwerk.
 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024