Columbus IT treedt toe tot Microsoft Dynamics President’s Club
29-07-2011
Deel dit artikel:

Columbus IT treedt toe tot Microsoft Dynamics President’s Club


Microsoft heeft Columbus IT, leverancier van software en diensten gebaseerd op Microsoft technologie, toegelaten tot zijn Dynamics President’s Club 2011. De prestigieuze club vertegenwoordigt de top-5 procent van de Microsoft Dynamics partners wereldwijd. Tijdens het jaarlijkse wereldwijde partnerevenement van Microsoft, de Microsoft Worldwide Partner Conference 2011 (WPC), dat dit jaar plaatsvond in Los Angeles, werd bekend gemaakt dat Columbus IT voor de tweede maal toetreedt tot de club.

Columbus IT heeft de afgelopen zestien jaar wereldwijd meer dan vijfduizend organisaties ondersteund bij het stroomlijnen van de bedrijfsprocessen met behulp van innovatieve oplossingen, zoals ‘Dynamics NAV in negen dagen’. Het bedrijf heeft geholpen de winst te verhogen van bedrijven als bol.com, TMF Group en Thule groep.

Jules Pieters, algemeen directeur bij Columbus IT Nederland: ‘Dat we nu bij de club horen is voor ons niet alleen een eer, maar ook een bevestiging dat we op de juiste weg zijn. In 2012 willen we ons onderscheiden met Columbus IT Industry Solutions gebaseerd op AX2012 voor Discrete Manufacturing en Food en wederom in de President’s Club komen.’
 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software