Redactie - 21 juli 2011

Bull Nederland benoemd tot Dell Premier Partner


Bull Nederland is door Dell benoemd tot Dell Premier Partner. Dit is de hoogste partnerstatus die Dell toekent. Als Premier Partner voldoet Bull Nederland aan de hoogste eisen op het gebied van kennis van, en ervaring met de producten van Dell. Dankzij deze status heeft Bull snel en direct toegang tot de support van Dell.

Dell en Bull Nederland werken samen sinds 2009. Het nieuwe partnership sluit aan op de aangepaste structuur van het Dell-partnerprogramma dat Dell eerder dit jaar invoerde.

Henny van Galen, commercieel directeur Bull Nederland: “De Dell-hardware vormt al sinds 2009 een uitstekende aanvulling op het ruime aanbod dat wij onze klanten bieden. Dankzij dit partnership kunnen we klanten van iedere omvang voorzien van de beste hardware met de beste services en support. Dit stelt hen in staat de kosten van onder andere het energieverbruik van hun infrastructuren te verlagen. De samenwerking past ook in ons beleid om open omgevingen aan te bieden en te ondersteunen. Wij willen klanten maximale keuzevrijheid bieden.”

“Wij zijn enthousiast over dit nieuwe partnership met Bull”, zegt Erik Preisser, Channel Director voor de Benelux bij Dell. “Bull is een goed voorbeeld van een partner met toegevoegde waarde. Bull weet waar het bij IT-integratie op neerkomt: het combineren van producten en diensten tot echte oplossingen."