Tripolis Solutions opent vestiging in Turkije
18-07-2011
Deel dit artikel:

Tripolis Solutions opent vestiging in Turkije


Het Nederlandse softwarebedrijf Tripolis leverancier van e-mail, mobile en social marketing, breidt haar activiteiten uit naar Turkije. Vandaag is de officiële opening van de Tripolis-vestiging in Istanbul. Op 8 juli kondigde Tripolis uitbreiding van de activiteiten aan in Argentinië. Deze wereldwijde uitbreiding past in de internationale strategie van Tripolis om de grote klanten, die wereldwijd actief zijn, beter te faciliteren.

Joost Nienhuis, CEO van Tripolis Solutions: “We zijn blij met de samenwerking met onze partner [email protected] Met deze nieuwe partner kunnen we versneld invulling geven aan onze internationale groei- en innovatiestrategie. Met de opening van dit kantoor kan Tripolis Solutions zich specifieker richten op Turkije, en van daaruit op de regio’s Zuidoost-Europa en het Midden- Oosten”.

E-commerce ontwikkelingen in Turkije
E-commerce en e-mailmarketing groeien gestaag mee met de explosieve groei van de Turkse internetgebruikers. In maart 2011 waren meer dan 35 miljoen Turken online. Dit aantal, gecombineerd met het feit dat 40% van de Turkse bevolking onder de 25 jaar is, maakt dat bedrijven in alle sectoren in sterkere mate dan in vergelijkbare landen hun focus verleggen van traditionele marketing naar e-mail marketing.

Dilo Kruyswijk, Country Director Tripolis Turkey: “De Turkse markt is qua database privacy en e-mailregulering nog niet sterk ontwikkeld. Dit leidt tot een overvloed aan vaak kwalitatief laagwaardige e-mails. Met de innovatieve producten en diensten van Tripolis Solutions zijn e-marketeers in Turkije in staat zich te onderscheiden van de massa.”
 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software