DEKOM opent kantoor in Nederland
12-07-2011

DEKOM opent kantoor in Nederland


DEKOM AG, videoconferentie-specialist, heeft gisteren een kantoor geopend in Nederland. Nederlandse kantoor aan. De nieuw opgerichte onderneming - DEKOM BV - zal zich richten op de Nederlandse en Belgische markt en zal klanten bedienen met producten en diensten voor professionele videoconferentie, managed video services, A/V-integratie, conferentieruimtes en digital signage infra structuur.

Jörg Weisflog, CEO van DEKOM AG, zegt: "Nederland is een volwassen markt met een enorm potentieel voor videoconferentie. Bandbreedte is praktisch voor iedere organisatie beschikbaar en mensen zijn steeds meer bewust van de voordelen van professionele videoconferentie. Voor DEKOM is de aanwezigheid in Nederland een logische stap voorwaarts in ons streven om overal internationale klanten te bedienen met de best mogelijke oplossingen voor effectieve communicatie.

DEKOM BV heeft het kantoor aan de Druivenstraat 5 in Breda ingericht met een LifeSize HD-videoconferentiesysteem om geïnteresseerden uit te nodigen voor een echte telepresence-ervaring. Björn Heisterkamp, aangesteld als algemeen directeur, voegt toe: “Ik zit al enige tijd in deze branche en ik ken Weisflog al jaren. We hebben dezelfde visie op videoconferentie en wij geloven dat ons complete portfolio, aangevuld met managed video services, cloud-videoconferentie en een meertalige internationale helpdesk, perfect aansluit. We hebben een uitstekende propositie in de markt voor videoconferentie.”

Heisterkamp (36) heeft ruim 18 jaar ervaring in de IT en verkocht zijn eerste IP-gebaseerde videoconferentiesysteem in 1994. "Tegenwoordig zien we een algemene acceptatie van IP-gebaseerde videoconferentie-oplossingen en wij denken dat onze infrastuctuur, onze commitment aan het eenvoudig maken van videocommunicatie en onze gepassioneerde aanpak, precies is wat professionele klanten verwachten”, vertelt Heisterkamp afsluitend.
 

Terug naar nieuws overzicht