AEGON lanceert bouwdepot app
11-07-2011

AEGON lanceert bouwdepot app

 

AEGON heeft een Bouwdepot App gelanceerd. Via deze applicatie kunnen klanten via een smartphone rekeningen indienen en direct vanuit het bouwdepot laten betalen. Er hoeven zelfs geen originele rekeningen of bonnetjes per post nagezonden te worden. Daarnaast garandeert AEGON dat het geld binnen 24 uur wordt overgemaakt. Dat is zowel voor de klant als de leverancier een enorme tijdwinst. De AEGON Bouwdepot App is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Everest. Everest helpt financiële dienstverleners met vernieuwende inzichten en technieken om hun organisatie uit te bouwen tot een platform waar klanten zelf eenvoudig en gemakkelijk hun financiële zaken kunnen regelen.

De AEGON Bouwdepot App werkt heel simpel: de klant ondertekent de betreffende rekening, maakt met de smartphone een foto van de rekening en stuurt die via de app naar AEGON. De rekening wordt vervolgens binnen 24 uur betaald. De AEGON Bouwdepot App is gratis voor AEGON klanten en kan worden gedownload via de iPhone store of Android market. Ook is de app via deze site te downloaden. Mocht een foto van een ingediende rekening onduidelijk zijn en/of niet kloppen binnen de bestemming van het bouwdepot, dan neemt AEGON ter controle direct contact op met de klant.

Naast betalen, kan in de app ook bijgehouden worden wat het budget is en welke onderdelen nu al betaald zijn. De klant kan dit gemakkelijk zelf invoeren. AEGON wil door middel van deze app de klant beter inzicht geven in de financiële afhandeling van de bouw of verbouwing van de woning en de service versnellen.

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Mobility