Redactie - 09 juli 2011

Deelnemers gezocht voor ICT-handelsmissie naar Japan


De Europese Unie organiseert van 5 tot 9 december 2011 een specifieke ICT-missie naar Japan. Lidbedrijven van ICT~Office zijn van harte uitgenodigd deel te nemen aan de missie. Voorwaarde is dat de bedrijven actief zijn in de volgende sectoren: software, hardware, e-learning en services hosting. Ruime ervaring met export naar andere EU-landen is een must.

Deelnemers aan de missie krijgen de gelegenheid bestaande relaties te versterken en nieuwe contacten te leggen, kennis te maken met de huidige en toekomstige handelstrends in Japan en te ontdekken waar er voor hen zakelijke kansen liggen. De missie bestaat uit onder andere presentaties van Europese en Japanse branche-experts, een tour langs Japanse ICT-bedrijven en ontmoetingen met mogelijke zakenpartners.

Lidbedrijven van ICT~Office kunnen hun interesse in de ICT-missie naar Japan kenbaar maken op www.eu-gateway.eu. Een medewerker van de EU neemt vervolgens contact op om nadere informatie te verstrekken en te beoordelen of het lidbedrijf voldoet aan de criteria voor deze missie. Wanneer dit het geval is, kan het lidbedrijf de aanmelding online voltooien. Hiervoor worden een persoonlijke login en password toegestuurd.

Mail voor praktische informatie contact@eu-gateway.eu