Exact Synergy voor iPhone en iPad geeft mobiele werknemers meer vrijheid
02-07-2011

Exact Synergy voor iPhone en iPad geeft mobiele werknemers meer vrijheid


Exact introduceert Exact Synergy voor iPhone en iPad. De app is gratis beschikbaar in de App Store voor alle Exact Synergy-gebruikers en biedt diverse functies voor CRM, HR en werkstromen. Met Exact Synergy voor iPhone en iPad heeft een gebruiker de beschikking over dezelfde mogelijkheden als in Exact Synergy ASP en Exact Synergy Enterprise.

“Met Exact Synergy voor iPhone en iPad hebben we de volgende stap gezet in de realisatie van onze visie op mobiliteit. We willen de zakelijke activiteiten van onze klanten altijd en overal ondersteunen en tegelijkertijd de bijbehorende processen vereenvoudigen. Door gebruikers bijvoorbeeld de mogelijkheid te geven om de urenregistratie of declaraties te verwerken met hun iPhone of iPad minimaliseren we de administratieve lasten die hierbij horen”, zegt Martijn Janmaat CEO van Exact. “Binnenkort vergroten we ons bereik in de mobiele markt bovendien met specifieke applicaties voor het Android-platform. We willen zoveel mogelijk klanten toegang geven tot de voordelen die de apps bieden.”

CRM, HR en werkstroom
Exact Synergy voor iPhone en iPad geeft toegang tot alle functionele gegevens van leads, prospects, klanten, partners en leveranciers. De app kan gebruikt worden om de adresgegevens van een kantoor te vinden en via Google Maps een routebeschrijving te maken. Op HR-gebied geeft de app toegang tot persoonlijke gegevens van werknemers en kunnen agenda’s worden gedeeld. Ook is er de mogelijkheid om vakantiedagen aan te vragen waarbij altijd real-time inzicht in het aantal beschikbare dagen wordt gegeven. Aanvragen komen direct in de werkstroom van de manager terecht. Omdat de werkstroom ook te benaderen is vanuit de app, worden processen niet langer opgehouden omdat één van de betrokken personen buiten kantoor is en geen toegang heeft tot een computer.

Urenregistratie en declaraties
Exact Synergy voor iPhone en iPad kan op basis van een initiële planning de urenregistratie alvast invullen voor een gebruiker. Die hoeft dan alleen nog te controleren of dit inderdaad correct is en kan met een enkele klik de uren inboeken in het systeem. Is de planning gewijzigd dan is de urenregistratie snel en eenvoudig aan te passen. Een andere tijdbesparende functie is gericht op declaraties: met de iPhone of iPad kan een foto worden gemaakt van een bonnetje, de foto wordt vervolgens gekoppeld aan een project, artikel of relatie. Zodra een declaratie is ingevoerd, ontvangt de verantwoordelijke manager de declaratie in zijn werkstroom om deze goed te keuren of af te wijzen.

Om Exact Synergy voor iPhone en iPad te gebruiken is het in sommige gevallen nodig om de Exact Synergy server te updaten.
 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Mobility