Cordys uitgeroepen tot leider in IDC-rapport over Business Process Platforms
30-06-2011
Deel dit artikel:

Cordys uitgeroepen tot leider in IDC-rapport over Business Process Platforms


Cordys, leverancier van software voor het innoveren van bedrijfsprocessen, is door IDC uitgeroepen als leider in Business Process Platforms. IDC onderzocht zeventien leveranciers voor het rapport ‘IDC MarketScape: Business Process Platforms 2011 Vendor Analysis’. Cordys behaalde daarin de hoogste score met de mogelijkheden van zijn Business Operations Platform (BOP).

“De technische functionaliteit van het platform, de moderne ontwikkelomgeving en de business-functionaliteit in de proceslaag maken van Cordys de juiste keus bij het strategisch investeren in BPM-technologie”, zegt Maureen Fleming, Program Vice President bij IDC en auteur van het rapport. Fleming wijst erop dat “klanten kiezen voor Cordys vanwege de prijs, de gebruiksvriendelijke interface, de BPM+SOA-oriëntatie en de prestaties in Proofs-of-Concept.”

Het MarketScape-rapport stelt onder meer: “Het Cordys BOP is geschikt voor  projecten met de meest eenvoudige en meest complexe processen.” Het rapport merkt tevens op dat “Cordys een van de eerste, zo niet de eerste BPM-leveranciers was die het belang inzag van het ontwikkelen van BPM op een SOA-platform. Deze voorsprong werkt in het voordeel van Cordys. Zeker nu procesapplicaties steeds complexer worden en data uit bedrijfsapplicaties moeten halen en integreren met applicaties van derden.”

Het rapport geeft verder aan dat het Cordys-platform zowel taak- als case management-paradigma’s ondersteunt en dat het BOP de stap heeft gemaakt van statische forms naar op maat gemaakte grafische gebruikersinterfaces. Dit maakt hergebruik  gemakkelijk en biedt ontwerpvoordelen aan klanten.

“Het Cordys Business Operations Platform is absoluut uniek omdat het Business Process Management, SOA-integratie en nieuwe applicatie ontwikkelmogelijkheden combineert binnen één platform dat zowel on-premise als in de cloud inzetbaar is”, zegt Hans de Visser, Chief Marketing Officer bij Cordys. “De erkenning als leider in Business Process Platforms onderstreept ons succes en de steeds sterkere positie als leverancier van innovatieve Business Process Management-oplossingen.”
 

Terug naar nieuws overzicht