ICBC Financial Leasing kiest voor Cordys Business Operations Platform
23-06-2011

ICBC Financial Leasing kiest voor Cordys Business Operations Platform


ICBC Financial Leasing heeft het Cordys Business Operations Platform (BOP) succesvol geïmplementeerd. ICBC zet de Cordys-oplossing in als ‘preferred solution’ voor het ondersteunen van zijn dynamische bedrijfsvoering en voor het op korte termijn lanceren van meer applicaties en diensten. Cordys is een leverancier van software voor het verbeteren van bedrijfsprocessen.

ICBC Financial Leasing is een volle dochteronderneming van de Industrial & Commercial Bank of China (ICBC). Als grootste bank ter wereld heeft ICBC bijna 390.000 medewerkers en een marktwaarde van ongeveer 230 miljard dollar. ICBC Leasing richt zicht op drie markten: luchtvaart, scheepvaart en andere grote vaste activa.

ICBC Leasing maakt gebruik van de uitgebreide Integratie- en Business Process Management-mogelijkheden (BPM) van het Cordys-platform voor het verbeteren van de IT-flexibiliteit, het stimuleren van bedrijfstransformatie en het verbeteren van de online klantervaring. Met het Cordys Business Operations Platform kan ICBC Leasing nieuwe diensten tegen minimale kosten introduceren voor zijn klanten.

Daarnaast maakt ICBC Leasing gebruik van Cordys Business Activity Monitoring (BAM). Cordys BAM stelt ICBC Leasing in staat Key Performance Indicators (KPI’s) te meten, zodat het bedrijf doorlopend prestatie-indicatoren en kwaliteitseisen kan opstellen en monitoren. Hierdoor kan ICBC Leasing de bedrijfsvoering continu optimaliseren.

“Het Cordys Business Operations Platform maakt het mogelijk een aantal van onze backofficefuncties te stroomlijnen en biedt ons tegelijkertijd de flexibiliteit om uit te breiden en daarbij de kosten verder te reduceren en de klantervaring te verbeteren”, zegt de heerde heer Sun, Executive Director van de IT-afdeling van ICBC Leasing. “Dit stelt ons in staat onze leidende marktpositie te behouden door middel van continue innovatie.”

“Deze implementatie versterkt het succes van Cordys op de Asia Pacific-markt, in het bijzonder in de financiële dienstensector”, zegt Art Landro, senior vicepresident Global Field Operations van Cordys. “Of het nu gaat om het vermarkten van nieuwe producten of diensten, het afhandelen van verzekeringsclaims of klantenservice, de Cordys-oplossingen maken toonaangevende financiële dienstverleners steeds effectiever en flexibeler.”
 

Terug naar nieuws overzicht