e-office verkozen tot één van drie beste Microsoft partners ter wereld
23-06-2011

e-office verkozen tot één van drie beste Microsoft partners ter wereld


e-office, specialist in het optimaliseren van de digitale werkomgeving van professionals, is door Microsoft verkozen tot één van de drie beste partners van Microsoft ter wereld op het gebied van Portals en Collaboration.

Er worden prijzen in diverse categorieën uitgereikt, met winnaars gekozen uit meer dan 3000 inschrijvingen wereldwijd. De ‘Portal en Collaboration Partner of the Year’ is een waardering voor de partner die uitblinkt door het aanbieden van SharePoint-oplossingen gericht op de samenwerking binnen teams en organisaties, en de connectiviteit die nodig is voor intranetten, extranetten en het internet. Deze nominatie is een erkenning voor e-office, die met haar geleverde technologie en marketingaanbod de productiviteit van haar klanten verhoogt en teams in staat stelt effectiever te werken, binnen of buiten de organisatiegrenzen.

Petra Stojanovic- van Kan (foto), commercieel directeur bij e-office: "We zijn erg blij met het behalen van deze prestigieuze plaats. e-office heeft de laatste tijd veel geïnvesteerd in nieuwe medewerkers en frisse ideeën om onze visie vorm te geven op het gebied van Microsoft SharePoint-technologie. Om dan met een onderscheidende referentie van een zeer tevreden Fortune 500-klant, ook nog uitgeroepen te worden tot één van de drie beste partners van de wereld, is een fantastische erkenning!".

Case
e-office ontvangt deze award voor het op een modulaire en schaalbare manier inzetten van SharePoint om een wereldwijd opererende kabelmaatschappij meer slagkracht te bieden bij fusies en overnames door het slimmer inzetten van IT-diensten. “Onze aanpak om een IT-dienstencatalogus op basis van SharePoint modulair op te bouwen, maakt het mogelijk om snel nieuwe business-applicaties in te zetten of juist te ontkoppelen. Hierdoor is de organisatie flexibel en kan het snel inspelen op de veranderingen in de markt,” aldus Stojanovic- van Kan.
 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Innovation