Citrix investeert in Core Mobile Networks
22-06-2011

Citrix investeert in Core Mobile Networks


Citrix Systems heeft bekend gemaakt dat het gaat investeren in het bedrijf Core Mobile Networks. Dit is de derde investering die wordt gedaan vanuit het Citrix Startup Accelerator-initiatief, dat in december 2010 gestart werd in Silicon Valley.

Core Mobile Networks ‘mobiliseert de cloud’ door informatie te verplaatsen van de IT-systemen van bedrijven naar content in de cloud. Daarbij wordt de informatie direct overgezet naar mobiele apparaten. Core Mobile richt zich in eerste instantie op zakelijke professionals die gebruik maken van de Apple iPhone en op Android gebaseerde smartphones.

Het Citrix Startup Acceleratior-initiatief focust op innovatieve ondernemers. Er wordt gezocht naar nieuwe technologieën en zakelijke modellen die een potentie kunnen zijn voor mogelijkheden op gebieden als virtualisatie, cloud, mobiliteit, netwerken, beveiliging, opslag, samenwerking en SaaS.

Verwacht wordt dat nieuwe investeringen binnen het Citrix Startup Accelerator Global Challenge programma in juli bekend gemaakt zullen worden.
 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Mobility