Redactie - 17 juni 2011

AMIS Services sleept Oracle Partner of the Year Award in de wacht


Tijdens de Oracle Partner Awards uitreiking afgelopen woensdag 15 juni in Bloomingdale te Bloemendaal, heeft AMIS Services uit Nieuwegein de felbegeerde Award in de categorie Middleware Partner of the Year 2011 weten te bemachtigen. De samenwerking met partners is voor Oracle van strategisch belang. De kennis van de markt die partners hebben en hun geboden oplossingen bepalen voor een groot deel het succes van Oracle. Daarom worden jaarlijks de Partner Awards in diverse categorieën uitgereikt.

Om voor de Award in aanmerking te komen moest een onderbouwde motivatie ingediend worden. Criteria die hierbij aan de orde kwamen waren onder meer een uitvoerige beschrijving van de propositie van AMIS Services, de samenwerking met Oracle, maar vooral aantoonbare kennistoepassing in de vorm van succesvolle implementaties van Oracle Middleware technologie.

Paul Uijtewaal, Algemeen Directeur AMIS Services, is zeer enthousiast over de Award die AMIS in de wacht heeft gesleept. Hij licht toe: “AMIS heeft de keuze gemaakt dé specialist in Nederland te willen zijn op het gebied van Middleware toepassingen. De erkenning dat we dat goed doen middels deze Award is zeer motiverend en een onderstreping van onze goede relatie met Oracle."