Redactie - 10 juni 2011

INTOINDUSTRY: Kennisportaal voor de industrie


Vandaag wordt het online kennisportaal INTOINDUSTRY gelanceerd. INTOINDUSTRY richt zich specifiek op de industrie sector waarbij de focus ligt op ICT oplossingen. Op het kennisportaal - www.intoindustry.nl - kunnen bezoekers terecht voor rapporten, artikelen en whitepapers. Het portaal baseert zich op de expertise van haar partners.

INTOINDUSTRY richt zich op diverse industrieën zoals Energie, Olie & Gas en Food & Beverage. De informatie op INTOINDUSTRY komt voort uit de expertise van ICT dienstverleners in de industriële sector. Deze kennis wordt vanuit verschillende disciplines op een centrale plek samengebracht. De portal behandeld actuele onderwerpen en geeft diepgaande informatie in de vorm van rapporten, whitepapers, onderzoeken en visies. Deze zijn allemaal gratis te verkrijgen. Ook het laatste nieuws rond industriële thema’s wordt via INTOINDUSTRY aangeboden.

INTOINDUSTRY wordt voortdurend aangevuld en geactualiseerd. Nieuwe informatie wordt toegevoegd binnen bestaande en nieuwe rubrieken. Daarnaast vindt er regelmatig een nieuwsupdate plaats. Om volledig op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op INTOINDUSTRY wordt de portal ondersteund door middel van een nieuwsbrief en social media. Via deze weg blijft de gebruiker uitstekend op de hoogte.
 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024