VMware helpt SAP-klanten migreren naar gevirtualiseerde HP-omgeving

VMware helpt SAP-klanten migreren naar gevirtualiseerde HP-omgeving

VMware helpt SAP-klanten migreren naar gevirtualiseerde HP-omgeving

09-06-2011

VMware helpt SAP-klanten migreren naar gevirtualiseerde HP-omgeving


VMware introduceert oplossingen waarmee SAP-klanten gemakkelijk kunnen migreren naar een gevirtualiseerde infrastructuur van VMware en HP. Deze oplossingen, waaronder HP-referentiearchitecturen voor gebruik met SAP-oplossingen, zijn ontworpen om flexibiliteit, prestaties en schaalbaarheid van SAP-applicaties te verbeteren, terwijl ze de kapitaal- en operationele kosten verlagen. Dit helpt klanten hun reis naar de cloud te versnellen.

Klanten die hun huidige hardware willen vernieuwen, willen migreren vanaf een 'proprietary' platform of voor het eerst een SAP-oplossing implementeren, kunnen profiteren van het virtualiseren van SAP-oplossingen op het VMware-platform. Het zorgt ervoor dat de beschikbaarheid van de SAP-applicaties wordt verhoogd en dat de belangrijkste zakelijke processen efficiënter worden ondersteund.

"Virtualisatie levert de voordelen van cloud computing aan bestaande 'legacy'-applicaties door dynamische schaalbaarheid te bieden, hoge beschikbaarheid, snelle toewijzing en geautomatiseerde disaster recovery op infrastructuurniveau", aldus Gary Green, vice president, global strategic alliances van VMware. "Door samen te werken met HP en SAP AG helpen we klanten hun bedrijfskritische applicaties te virtualiseren om dynamische datacenters te creëren die IT as a Service leveren."

"Organisaties die werken met SAP-applicaties verwachten dat hun data veilig is en altijd beschikbaar", aldus Paul Miller, vice-president, solutions and strategic alliances, enterprise servers, storage en networking bij HP. "De HP referentiearchitectuur voor SAP-software integreert VMware vSphere met HP Converged Infrastructure, waarmee organisaties hun belangrijkste, zakelijke toepassingen veilig kunnen verplaatsen naar virtuele machines."
 

Terug naar nieuws overzicht