Maasdelta Groep kiest Ctac voor SAP-implementatie
08-06-2011

Maasdelta Groep kiest Ctac voor SAP-implementatie


Ctac Real Estate levert en implementeert een nieuw SAP-systeem bij woningcorporatie Maasdelta Groep. Maasdelta zet de CHARE-oplossing van Ctac in voor zijn niet-planmatige onderhoudsprocessen waarbij klantgerichtheid, gebruiksgemak, ketenintegratie en mobiel werken belangrijke uitgangspunten zijn. CHARE is de SAP Business All-in-One-oplossing van Ctac, speciaal ontwikkeld voor de woningcorporatiesector.

De Maasdelta Groep koos voor Ctac na een grondige selectiefase. De Ctac-oplossing sluit goed aan bij de strategie van de Maasdelta Groep. Doorslaggevend voor Maasdelta waren de manier waarop Ctac projecten uitvoert en de open architectuur van de sectorspecifieke ERP-oplossing CHARE.

“Veel woningcorporaties zijn de afgelopen jaren gefuseerd of overgenomen. De behoefte aan professionalisering van de bedrijfsvoering is hierdoor in deze markt steeds verder toegenomen”, zegt Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac. “Daarnaast is er sprake van intensiever contact met huurders. Al deze ontwikkelingen versterken de vraag van woningcorporaties naar een professionele en flexibele IT-omgeving met een geïntegreerd systeem voor het ondersteunen van alle activiteiten. Deze activiteiten lopen uiteen van administratie, financiële administratie, workflowmanagement en klantrelatiebeheer tot vastgoedbeheer.
 

Terug naar nieuws overzicht