Qwise Nederlandse virtualisatiepartner van Dell

Qwise Nederlandse virtualisatiepartner van Dell

Qwise Nederlandse virtualisatiepartner van Dell

06-06-2011

Qwise Nederlandse virtualisatiepartner van Dell


Qwise, specialist in virtualisatie en cloud computing, is officieel virtualisatiepartner van Dell geworden. Qwise maakt nu deel uit van Dell Global Infrastructure Consulting Services. Dell is een overeenkomst aangegaan met Vision IT Group voor de Benelux. Qwise, onderdeel van Vision IT Group, is contractpartner voor Nederland.

Qwise vult het serviceportfolio voor virtualisatieoplossingen van Dell in Nederland in. Dell heeft op dat gebied geen eigen diensten. Als een opdrachtgever van Dell bij een project of bij de aanschaf van hardware behoefte heeft aan ondersteuning in virtualisatie, is Qwise één van drie Nederlandse partners die die dienstverlening onder de naam van Dell uitvoert. Qwise heeft zich zelfstandig gekwalificeerd als officiële partner voor Nederland.

Nieuwe diensten voor Dell-relaties
Directeur Abram Schermer van Qwise ziet veel voordelen in de overeenkomst: “Via Dell komen wij zo in contact met nieuwe relaties waar we onze expertise en de voordelen van virtualisatie en cloud computing kunnen tonen. Tegelijkertijd biedt het Dell de mogelijkheid nieuwe virtualisatiediensten beschikbaar te maken voor haar relaties, zoals onze geïntegreerde werkplekvorm uit de cloud, Nebula Worqspace.” Volgens Schermer is de keuze voor Vision IT Group en voor Qwise een erkenning van de expertise op het gebied van virtualisatie.
 

Terug naar nieuws overzicht