Redactie - 31 mei 2011

Sogeti sluit zich aan bij het OpenText partner program for SAP Competence


ICT-dienstverlener Sogeti is toegetreden tot het Partner Program for SAP Competence van Open TextTM Corporation, toonaangevend leverancier van Enterprise Content Management (ECM) softwareoplossingen. Dit betekent een specifieke uitbreiding van het strategische partnership dat onlangs is getekend door beide partijen. Het competentieprogramma is bedoeld voor partijen die zich met de OpenText-SAP-oplossingen willen onderscheiden. Door toetreding tot het OpenText partner Program for SAP Competence is Sogeti Nederland BV nu ook de eerste Benelux partner voor SAP Document Presentment by OpenText.

De SAP Document Presentment applicatie van OpenText helpt organisaties documenten efficiënter en effectiever te genereren en beheren - overal, altijd en op elk apparaat. Hiermee worden kosten verlaagd, terwijl communicatie met en dienstverlening aan klanten verbetert. Met heldere werkprocessen die integraal geborgd zijn in deze applicaties voldoen organisaties bovendien aan relevante wet- en regelgeving. Investeringen worden binnen een jaar terugverdiend met het automatisch creëren en presenteren van verschillende documentvormen via diverse communicatiekanalen aan klanten, partners, leveranciers en medewerkers. SAP Document Presentment draagt verder bij aan het versneld op de markt brengen van producten en diensten. Processen worden duurzaam ingericht en tegen lagere kosten gerealiseerd.
 
“De Enterprise Content Management oplossingen van OpenText zijn een belangrijke aanvulling op ons uitgebreide aanbod in SAP-dienstverlening. Zowel de ECM- alsook de SAP-oplossingen zijn best of suite. Met OpenText zijn we in staat procesoptimalisatie met behulp van SAP nu ook door te voeren naar de onderliggende documentenstromen”, zegt Marco van den Brink, directeur ERP Business Services van Sogeti. “Voor al onze oplossingen bieden we advies, de expertise om het te implementeren alsook hosting en beheer. Onze medewerkers krijgen bovendien de kans zich verder te ontwikkelen in het ECM-expertisegebied.”

“Sogeti is niet alleen toegetreden tot het Global Alliance Program, maar heeft zich nu ook aangesloten bij ons SAP Competence Program”, aldus Ingrid Bosman, Country Manager Benelux bij OpenText. “De ICT-dienstverlener heeft op het gebied van SAP-dienstverlening een jarenlang trackrecord. Wegens hun uitgebreide SAP-kennis, zowel qua technologie als van specifieke markten en processen, en de snelle groei in de markt van onze SAP Document Presentment applicatie, zijn we verheugd dat ze deze keuze hebben gemaakt.“
 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024