Redactie - 31 mei 2011

e-office vereenvoudigt met MatchPoint vindbaarheid gegevens in Sharepoint


e-office is een partnership aangegaan met Colygon als Certified Partner voor MatchPoint; het SharePoint Application Framework. Met MatchPoint is e-office in staat de kwaliteit van zijn SharePoint-oplossingen en -functionaliteiten verder te optimaliseren. Klanten zijn hierdoor in staat informatie binnen complexe archiefomgevingen eenvoudig te ontsluiten, tegen lagere kosten. Kennisdeling wordt op deze manier eenvoudiger waardoor het onderscheidend vermogen van een organisatie kan groeien.

MatchPoint is een SharePoint-framework dat gebruik maakt van best practices, zoals een gecentraliseerde configuratie voor alle SharePoint-onderdelen. "Het vereenvoudigt het bouwen van complexe oplossingen op het SharePoint-platform enorm", zegt Petra Stojanovic-van Kan, commercieel directeur bij e-office. "Steeds meer organisaties hebben behoefte aan complexe archiefomgevingen, maar beschikken niet over de juiste capaciteit of het benodigde budget voor maatwerkoplossingen om zakelijke gegevens te ontsluiten. De lange lijst van voordelen maakten het tot een eenvoudig besluit Certified Partner van MatchPoint te worden."

"Met de twintig jaar ervaring die e-office heeft in het optimaliseren van de werkprocessen van medewerkers, is e-office een ideale partner voor Colygon", zegt Gian-Franco Salvato, CEO van Colygon AG. "MatchPoint is het perfecte middel om dit op een eenvoudige en kostenefficiënte manier te realiseren. Wij zijn ervan overtuigd dat veel Nederlandse bedrijven kunnen profiteren van onze samenwerking."