PROACT gekozen tot ‘NetApp Partner of the year’
30-05-2011
Deel dit artikel:

PROACT gekozen tot ‘NetApp Partner of the year’


Proact is door NetApp uitgeroepen tot ‘NetApp Partner of the year’ en ‘NetApp Visionary Partner of the year’ in 2011. Tijdens de NetApp Channel Kick-Off FY12 op 26 mei in Naarden werden de awards onder toeziend oog van vele aanwezige channel partners uitgereikt.

Een groot aantal gezamenlijk behaalde successen bij verschillende klanten uit diverse markten lagen ten grondslag aan het winnen van de ‘NetApp Partner of the year’ award. Ook vanuit de vendoren in de storage markt vindt er steeds duidelijker een verschuiving plaats naar een visie rondom het leveren van storage via de ‘cloud’ door geselecteerde partners. Het door de Proact group in januari van dit jaar overgenomen Databasement, opgericht in 2002, was een van de pioniers in het leveren van managed cloud services waar NetApp als storage fundament voor diende. De expertise en visie van Proact, alsmede het vertrouwen en potentie die vanuit NetApp wordt gezien rondom het leveren van managed cloud services, waren het fundament voor het winnen van de Visionary Award.

“Deze onderscheidingen bevestigen Proact’s sterke visie op cloud storage. Met zijn zelfontworpen managementoplossingen bewijst Proact voorop te lopen op het gebied van cloud computing. Waar anderen nog aan het plannen waren op dit gebied, boekte Proact al zijn eerste successen”, zegt Peter Wilbrink (Country Manager NetApp Netherlands).

Lucas den Os, Managing Director Proact Netherlands is tevreden: “Dat Proact zich ‘NetApp Partner of the year’ en ‘Visionary Partner of the year’ mag noemen, is een waardering voor alle inspanningen die we de afgelopen jaren hebben gepleegd. Voor Proact is het een dynamisch jaar geweest, waarbij de overname van Databasement ons uitstekend positioneert voor de opkomst van cloud storage. NetApp is al jaren een van de belangrijkste bouwstenen onder ons cloud succes en dat zullen we de komende jaren alleen maar verder uitbouwen.”
 

Terug naar nieuws overzicht
Datacenters