Redactie - 31 mei 2011

KPN start verkoop complete IT-werkplekken via de cloud


Vanaf vandaag kunnen ondernemers MKB Werkplek bij KPN aanschaffen. MKB Werkplek is een complete IT-werkplek (software en service) voor een vast bedrag per maand. Hiermee beschikt de ondernemer over een flexibele, betrouwbare en veilige werkplek. MKB Werkplek bestaat uit een pakket professionele IT-diensten inclusief kantoorautomatisering (Microsoft Office), automatische back-up van bestanden, internetveiligheid en service.

Voordelen
Belangrijke voordelen van MKB Werkplek zijn dat de ondernemer in één keer alle noodzakelijke werkplek-IT kan aanschaffen en niet meer hoeft te investeren in software en dat zijn software en licenties altijd up to date zijn.

Doordat hij per werkplek per maand betaalt, heeft de ondernemer meer controle over en inzicht in zijn IT-kosten. Met de werkplek uit de 'cloud' kan hij locatie-onafhankelijk werken op elk apparaat met een internetbrowser. Ook kan hij zelf de werkplek naar wens inrichten.

Via een selfservicemodule kan hij het aantal werkplekken eenvoudig aanpassen en de functionaliteiten en applicaties per medewerker kiezen.