UNIT4 scoort Australische overheidsorder
25-05-2011
Deel dit artikel:

UNIT4 scoort Australische overheidsorder


De Nederlandse bedrijfssoftwareleverancier UNIT4 heeft opnieuw een grote overheidsopdracht in Australië gekregen. De Australische overheidsinstelling Office of the Commonwealth Director of Public Prosecutions (CDPP) gaat gebruik maken van de ERP-oplossing Agresso Business World en vervangt hiermee hun SAP ERP-oplossing. In juli vorig jaar kreeg UNIT4 nog een grote opdracht van het Ministerie van Onderwijs en Ontwikkeling van Queensland, waarbij 40.000 leerkrachten en administratieve medewerkers van meer dan 1.250 scholen in Australië gebruik zijn gaan maken van Agresso Business World.

The Office of the Commonwealth Director of Public Prosecutions (CDPP) is een onafhankelijke gerechtelijke dienst die is opgericht door het Australische parlement om strafbare feiten tegen de Commonwealth wet te berechten en om criminelen hun opbrengsten uit criminele activiteiten te ontnemen. Als dynamische organisatie met 590 werknemers en kantoren in alle Australische staten, speelt de CDPP een belangrijke rol bij het bewaken van de rust en redelijkheid in de Australische maatschappij.

De CDPP zal Agresso Business World via het Internet uitrollen en processen van alle CDPP-projecten in het hele land stroomlijnen. Agresso Business World voldoet aan de wens van CDPP voor een extreem veilig Financieel Management Informatie Systeem (FMIS) met weinig onderhoud, dat overal en altijd te benaderen is. Door de flexibiliteit van het systeem bespaart de organisatie bovendien op de hoge kosten die aanpassingen in de meeste ERP-systemen met zich meebrengen.

“CDPP past perfect in onze doelgroep Businesses Living IN Change - snel veranderende organisaties. De organisatie staat voortdurend bloot aan zowel intern- als extern gedreven bedrijfsverandering.  De lage total cost of ownership die inherent is aan de Agresso Business World-oplossing, is een direct resultaat van de VITA-architectuur waarop Agresso gebaseerd is en waarmee we ons onderscheiden van andere leveranciers”, zegt Ton Dobbe, Vice President Product Marketing bij UNIT4.
 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

ERP