Hitachi breidt internationale samenwerking SAP uit met Global Technology Partnership
19-05-2011
Deel dit artikel:

Hitachi breidt internationale samenwerking SAP uit met Global Technology Partnership


Hitachi kondigt vandaag een uitbreiding aan van zijn wereldwijde strategische partnership met SAP® AG. Met deze samenwerking worden diepgaande technische integraties, technische ondersteuning, een nieuw competentiecentrum en gezamenlijke marketing- en verkoopactiviteiten voor wereldwijde klanten mogelijk. Daarnaast omvat het partnership verdere integratie tussen oplossingen van SAP en HDS op het gebied van cloud computing, storage virtualisatie, enterprise resource planning (ERP) en information lifecycle management (ILM).

Met de uitgebreide samenwerking worden klanten voorzien van de juiste informatie om het maximale te halen uit de gezamenlijke oplossingen van Hitachi en SAP. Hieronder vallen onder andere lagere implementatie- en algemene kosten, gebaseerd op de optimalisatie van infrastructuur- en softwareoplossingen. De wereldwijde samenwerking is mede opgezet om klanten snellere conflictoplossingen te bieden. “Hitachi en SAP werken al een lange tijd samen en we zijn blij dat we onze samenwerking nu naar een hoger niveau kunnen tillen”, zegt Toshiaki Kawamura, divisie vice-president, Enterprise Server Division van Hitachi Ltd.

“De uitbreiding van dit wereldwijde technologische partnership met Hitachi laat de kracht zien van SAP’s klantgebaseerde ecosysteem: samenwerken met partners om meerwaarde en innovatieve oplossingen te bieden aan onze klanten”, zegt Kevin Ichhpurani, senior vicepresident, business development & strategic alliances bij SAP. “Samen zullen we de toegevoegde waarde voor onze klanten vergroten en de groei en winstgevendheid versnellen. Dit verlaagt de implementatiekosten, terwijl oplossingen worden geboden die zakelijke processen transformeren.”
 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage