PQR is Business Partner of the Year van Hitachi Data Systems
18-05-2011
Deel dit artikel:

PQR is Business Partner of the Year van Hitachi Data Systems


Hitachi Data Systems (HDS) heeft gisteren tijdens het jaarlijkse Hitachi Information Forum (HIF) in Utrecht zijn partner awards uitgereikt. PQR is hierbij benoemd tot Business Partner of the Year. Door hun sterke focus op applicatie- en desktop delivery en uitgebreide ervaring, hebben HDS en PQR al meerdere succesvolle samenwerkingen gesloten. Beide organisaties hebben goed ingespeeld op de toenemende behoefte vanuit de markt naar storage-oplossingen. Mede door het behalen van vele successen, bij verschillende klanten uit diverse branches, heeft Hitachi Data Systems PQR benoemd tot Business Partner of the Year.
 
“We zijn wederom erg blij met de erkenning als Business Partner of the Year”, aldus Mark Olij, Storage Alliance Manager bij PQR. “Het is voor ons de tweede keer op rij dat we deze award in ontvangst mogen nemen. De stijgende vraag naar nieuwe werkplekconcepten, gebaseerd op Windows 7 en desktopvirtualisatietechnologie, hebben voor ons geleid tot een aantal mooie nieuwe opdrachten. Desktopvirtualisatie heeft een grote impact op storage en HDS biedt oplossingen die hier naadloos op aansluiten. Mede hierdoor en de optimale samenwerking met HDS, hebben we samen vele zakelijke successen geboekt in 2010.”     
 
Naast PQR heeft Hitachi Data Systems nog vier andere awards uitgereikt. Zo heeft i³groep de Application & Cloud Solution Partner Award gekregen. De kennis en ervaring die de organisatie heeft op het gebied van integratie van IT-infrastructuren heeft bijgedragen aan de intensieve samenwerking met HDS.
 
Storage en netwerkintegrator Qi ict is benoemd tot Most New Footprint Partner of the Year. Mede door de inzet van hun specialisme op het gebied van netwerkbeveiliging en remote management heeft Qi ict met HDS samengewerkt om de wensen van eindklanten te vervullen. Daarnaast is DataLogix benoemd tot Most Innovative Partner en Rhodix krijgt de titel Rookie of the Year. DataLogix heeft veel kennis op het gebied van applicatiemanagement en is in staat om applicaties optimaal te integreren met de storage-infrastructuur van HDS. Rhodix is Rookie of the Year omdat de organisatie samen met HDS grote projecten heeft binnengehaald, zoals onder andere het Antonius Ziekenhuis en Stichting Catharina Ziekenhuis. Door het toepassen van innovatieve storage-technologieën heeft de organisatie bewezen van grote waarde te zijn voor HDS.
 
“Om onze waardering uit te spreken, reiken we ieder jaar de partner awards uit aan onze business partners”, aldus Rein de Jong, Country Manager bij HDS Nederland. “De winnaars van de awards hebben alle vijf een unieke toegevoegde waarde op het gebied van IT-infrastructuren, softwareapplicaties en diensten. Met hulp van onze partners zijn wij in staat om in de behoefte van de klant te voorzien. Daar zijn we trots op.”
 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage