VMware neemt Shavlik Technologies over
18-05-2011
Deel dit artikel:

VMware neemt Shavlik Technologies over


VMware heeft een overeenkomst gesloten voor de overname van Shavlik Technologies. Het bedrijf, waarvan het EMEA-hoofdkantoor in Amsterdam staat, levert cloud-gebaseerde IT-beheeroplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. De 'on-premise' en SaaS-oplossingen van Shavlik Technologies zijn gericht op het effectief beheren, monitoren en beveiligen van IT-omgevingen, en ondersteunen bedrijven bij de transitie naar virtuele en cloud computing IT-implementaties. Naar verwachting wordt de overname dit kwartaal afgerond. De financiële details zijn niet bekend gemaakt.

Deze aankondiging bouwt voort op de succesvolle relatie tussen VMware en Shavlik Technologies rondom VMware Go, een gezamenlijke Saas-oplossing voor een snelle implementatie en het beheer van VMware vSphere.

"VMware blijft investeren om zijn leidende rol binnen het MKB-segment uit te breiden. Met VMware vSphere Essentials en VMware Go biedt VMware reeds grote voordelen aan honderdduizenden MKB-bedrijven", vertelt Willem van Enter, Regional Director Benelux bij VMware. "Door de overname van Shavlik is VMware nog beter in staat om eenvoudige en betaalbare beheerdiensten te leveren en ontwikkelen voor het midden en klein bedrijf."
 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud
Cloud