Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
17-05-2011
Deel dit artikel:

VMware introduceert Horizon App Manager (+ video)


VMware kondigt VMware Horizon App Manager aan, een open, op de gebruiker gerichte beheerservice voor toegang tot cloud-toepassingen.

VMware Horizon App Manager is de eerste component van de 'Project Horizon'-visie die VMware tijdens VMworld 2010 bekend maakte. Toekomstige aankondigingen van VMware Horizon zullen gebruikers toegang geven tot een verscheidenheid aan applicaties, virtuele Windows-desktops en data-resources, terwijl ze daarnaast de veiligheid en controle leveren die het bedrijfsleven vereist. Het resultaat is een eenvoudige, naadloze gebruikservaring bij het benaderen van werkomgevingen, binnen zowel private als publieke clouds, via het apparaat naar keuze.

"Het mobiele en cloud-tijdperk dicteert dat we overal en op elk apparaat toegang moeten hebben tot toepassingen binnen en buiten de firewall, en introduceert nieuwe uitdagingen met betrekking tot beveiliging en beheer", zegt Brian Byun, Vice President en General Manager, Cloud Applications, VMware. "VMware Horizon App Manager richt zich op deze uitdagingen door de eindgebruikeridentiteit en het applicatiebeheer opnieuw uit te vinden als cloud-service, en een gemakkelijke manier te bieden voor IT en gebruikers om met het nieuwe werken aan de slag te gaan."
 

Terug naar video overzicht

Tags

Cloud
Cloud