Redactie - 11 mei 2011

Stépan Breedveld volgt Ronald Kasteel op als CEO Ordina


Ordina heeft vandaag bekendgemaakt dat Ronald Kasteel, CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur, Ordina per 1 september 2011 gaat verlaten. Ronald Kasteel heeft ruim 22 jaar bij Ordina gewerkt, waarvan de laatste 12 jaar als CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur. Ronald Kasteel en de Raad van Commissarissen (RvC) vinden het een goed moment om een nieuwe CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur te benoemen.

De RvC is voornemens om per 1 september Stépan Breedveld (43) te benoemen als nieuwe CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur. Stépan Breedveld is in november 2010 bij Ordina in dienst getreden en benoemd tot lid van de Raad van Bestuur. Hij is vanuit die hoedanigheid verantwoordelijk voor de activiteiten van Ordina Nederland.

Voor zijn komst naar Ordina was Stépan Breedveld 17 jaar werkzaam bij The Boston Consulting Group (BCG). Vanuit BCG heeft hij succesvol bijgedragen aan strategieën en resultaatverbetering voor leidende telecom-, IT- en technologiebedrijven in binnen- en buitenland. Daarnaast heeft hij veel ervaring opgedaan in het leiden van professional services organisaties. In zijn rol als senior partner en managing director had hij de dagelijkse leiding over de telecom-, media- en technologiepraktijk van de Amsterdamse vestiging en over de wereldwijde telecomactiviteiten.