Qwise wordt RES Authorized Service Provider

Qwise wordt RES Authorized Service Provider

Qwise wordt RES Authorized Service Provider

10-05-2011

Qwise wordt RES Authorized Service Provider


Qwise, specialist in virtualisatie en cloud computing, is RES Authorized Service Provider geworden. Qwise is een van de eerste partijen die deze status heeft gekregen. Als officiële partner van RES Software heeft Qwise rechtstreeks toegang tot de specialistische, technische en commerciële ondersteuning van RES Software. RES Workspace Manager en RES Automation Manager zijn belangrijke componenten van Qwise Nebula. Nebula is een nieuw soort werkplek, waarbij medewerkers hun desktop, inclusief alle applicaties, uit de cloud halen.

Qwise is al enige jaren gecertificeerd als RES Gold Partner en RES Authorized Learning Center. Met de aanstelling als RES Authorized Service Provider kunnen klanten van Qwise de licenties van RES Software nu ook per persoon, per maand afrekenen. Qwise heeft gecertificeerde engineers in dienst en toegang tot de kennis en het uitgebreide partnernetwerk van RES Software.

Partner
Jeroen Storm, Regional Director Benelux van RES Software, is verheugd over de intensievere samenwerking met Qwise: “We werken natuurlijk al langere tijd samen met Qwise en voor ons is dit bedrijf een voorbeeld van een deskundige en betrokken partner die voor haar klanten de mogelijkheden van RES Software optimaal benut. Dat maakt de samenwerking ook erg prettig.”

De cloud is de toekomst
Abram Schermer, directeur van Qwise, is blij met de aanstelling als RES Authorized Service Provider. “De RES Software technologieën vormen een belangrijk onderdeel van Qwise Nebula, onze innovatieve oplossing voor werken vanuit de cloud. Dankzij dit nieuwe concept hoeven bedrijven en instellingen niet vooraf te investeren in een IT-omgeving op maat, maar betalen ze alleen voor het daadwerkelijke gebruik van de software. Dat is waar het zeker naar toe gaat in de markt. De cloud is de toekomst. Betalen voor gebruik – en niet voor bezit – is binnen afzienbare tijd hét businessmodel. Dankzij het partnerschap met RES Software zetten wij en daarmee onze klanten daarin weer een belangrijke stap.”
 

Terug naar nieuws overzicht