Redactie - 09 mei 2011

Getronics introduceert Clarity Private GSM van RadioAccess


Getronics heeft RadioAccess geselecteerd als leverancier voor Private GSM systemen. Getronics gaat de Clarity Private GSM systemen van RadioAccess inzetten als innovatief onderdeel van haar portfolio draadloze oplossingen en vast-mobiel integratie. Deze richt zich op kantoren, industrie en de gezondheidszorg. De Clarity oplossing is uitvoerig getest op de PABX platformen van KPN Getronics en met uitstekende resultaten.

Met Clarity Private GSM biedt RadioAccess een oplossing waarbij het gebruik van een mobiele (GSM) telefoon in gebouwen, fabricage-omgevingen en grote terreinen centraal staat. Het voordeel van de Clarity Private GSM oplossing is dat het uw eigen mobiele netwerk is. Voor gebruik op uw locatie zijn er dus geen GSM abonnementskosten . Medewerkers krijgen een GSM toestel in plaats van een vast toestel, deze wordt aangemeld op de telefooncentrale en heeft dan dezelfde functionaliteiten die men op het vaste toestel gewend is.

Maurits Zandbergen, CEO van RadioAccess legt uit : "Met de nieuwste Clarity MSC 4.1 release brengt RadioAccess een volwassen oplossing naar de markt. Het is echt een verlengstuk van de PBX waarbij alle functies van vaste telefonie worden doorgegeven aan het GSM-toestel. Daarmee is volledige integratie van vaste en mobiele telefonie gerealiseerd. De frequentie waar Private GSM nu gebruik van maakt wordt uitgebreid waardoor er naast Private GSM in de toekomst ook high speed datadiensten via private UMTS aangeboden kunnen worden. Met de Clarity MSC oplossingen zijn wij er klaar voor!"