Redactie - 07 mei 2011

PC-WARE wordt Comparex, Comparex Nederland wordt SLTN


IT-dienstverlener PC-WARE Information Technologies AG en haar vestigingen in 28 landen wereldwijd, zullen in de toekomst opereren onder de naam Comparex.

Deze aanpak, waarin één merknaam zal worden gehanteerd, is geïnitieerd om de groeistrategie van de organisatie te ondersteunen. De komende drie jaar zal gefaseerd een gestandaardiseerd portfolio worden ingevoerd in alle regio´s waar de Groep actief is. Naast softwareverkoop en –licentie management, zal de Groep een groot aanbod van consultancy en andere IT-services gaan aanbieden. Het bedrijf heeft zichzelf tevens als doel gesteld om in de komende drie jaar haar omzet, welke het afgelopen boekjaar EUR 975 miljoen bedroeg, te verdubbelen.

De bedrijfsnaam Comparex is met onmiddellijke ingang van kracht bij de Duitse vestigingen van de organisatie. De Nederlandse PC-WARE organisatie zal vanaf het najaar van 2011 de naam Comparex gaan dragen.

SLTN
Het huidige Comparex Nederland gaat vanaf half mei verder als SLTN. Deze organisatie is genoodzaakt de naam van het zusterbedrijf aan te nemen nu de internationale Comparex-groep, waar Comparex Nederland geen deel meer vanuit maakt, heeft bekendgemaakt dat licentiespecialist PC-Ware ook Comparex gaat heten. Dit leverde een verwarrende situatie op in Nederland en zal op deze manier worden opgelost. SLTN zag de aankondiging al wel aankomen, maar was toch verrast door de snelheid om PC-WARE in Nederland om te dopen in Comparex.