Avanade introduceert nieuwe private cloud bedrijfsoplossing voor Microsoft Dynamics AX

Avanade introduceert nieuwe private cloud bedrijfsoplossing voor Microsoft Dynamics AX

Avanade introduceert nieuwe private cloud bedrijfsoplossing voor Microsoft Dynamics AX

05-05-2011

Avanade introduceert nieuwe private cloud bedrijfsoplossing voor Microsoft Dynamics AX


Avanade, aanbieder van zakelijke technologiediensten, introduceert Avanade Cloud ERP. De op cloud gebaseerde Enterprise Resource Planning (ERP)-oplossing helpt organisaties bij het beheren en verbinden van de verschillende zakelijke functies zoals financieel-,  operationeel-, supply chain-, human capital-, payroll-, project- en servicemanagement. Avanade Cloud ERP biedt een volledig beheerde oplossing in een private cloud-omgeving voor Microsoft Dynamics AX.
 
“In het huidige economisch klimaat moeten organisaties snel kunnen schakelen omtegemoet te komen aan de veranderende zakelijke eisen, terwijl tegelijkertijd kosten moeten worden bespaard”, zegt Joost van der Vis, Sr. Director van de AX service line van Avanade Nederland. “Avanade Cloud ERP voldoet aan deze behoeften doordat de oplossing ondersteuning biedt bij het verlagen van risico’s, kosten en onderhoudsproblemen.”
 
De Avanade Cloud ERP-oplossing is ontwikkeld voor klanten die op zoek zijn naar een volledig beheerde en ondersteunde oplossing die tevens schaalbaar en flexibel is, zodat er tegemoet wordt gekomen aan veranderende zakelijke behoeften. Avanade configureert en past Microsoft Dynamics AX naar behoefteaan. De organisatie biedt tevens volledige gebruikersondersteuning, applicatiebeheer, preproductie- en productieomgevingen en diensten voor systeemonderhoud. Daarnaast biedt Avanade uitgebreide administratie- en monitoringsmogelijkheden voor de totale oplossing, waardoor problemen in een vroeg stadium worden gesignaleerd en gecorrigeerd en eindgebruikers er niet mee in aanraking komen.
 
“Avanade’s cloud-oplossing voor Microsoft Dynamics AX zorgt ervoor dat klanten hun behoeften eenvoudig kunnen aanpassen en beheren, terwijl kosten vooraf inzichtelijk zijn en onderhoudslasten worden verlaagd”, zegt Kees Hertogh, director product management, Microsoft Dynamics AX. “Klanten profiteren met Avanade Cloud ERP ook van de ervaring en expertise van Microsoft.”
 
Avanade rolt op dit moment een op cloud gebaseerde Microsoft Dynamics AX-oplossing uit voor Genesis Casket Company, een start-up productiebedrijf in Indianapolis,Indiana. Nieuwkomer Genesis zocht een complete oplossing die lage investeringskosten met zich meebracht en kon opschalen zodra het bedrijf zou gaan groeien. De implementatie wordt op dit moment uitgevoerd en zal naar verwachting in juli 2011 live gaan.
 
“Als nieuwkomer wilden we graag zo snel mogelijk op een kostenefficiënte manier op de markt komen”, zegt Tony Colson, voorzitter en CEO van Genesis. “Door onze samenwerking met Avanade kunnen we een op cloud gebaseerde ERP-oplossing uitrollen die onze kosten vooraf laag houdt en ons de flexibiliteit geeft die we nodig hebben om het bedrijf te ondersteunen. Met deze oplossing kunnen we sneller waarde creëren dan met een traditionele implementatie.” Avanade biedt zowel lokale als internationale klanten een ERP cloud-platform waarvan hun medewerkers wereldwijd gebruik kunnen maken.
 
CIO’s willen meer flexibiliteit voor het aanbieden van hun bedrijf kritische systemen. Avanade biedt klanten deze mogelijkheid met haar op het Microsoft Cloud-platform gebaseerde oplossingen. Avanade Cloud ERP is een aanvulling op haar bestaande cloud-diensten zoals Avanade Online Services (AOS) voorMicrosoft Dynamics CRM en Private Cloud-oplossingen. Naast de cloud-diensten die Microsoft aanbiedt, zoals Windows Azure en Microsoft Office 365, wordt er op deze manier een totaaloplossing aangeboden.
 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud
Cloud