Kuehne + Nagel optimaliseert logistiek
03-05-2011
Deel dit artikel:

Kuehne + Nagel optimaliseert logistiek

Kuehne + Nagel gaat gebruik maken van een oplossing van Teleroute voor meer dan 100 Kuehne + Nagel-filialen in heel Europa. De oplossing van Teleroute ondersteunt de doelstelling van Kuehne + Nagel om zijn Europese complete en deelladingen te optimaliseren door de efficiëntie ervan verder te verbeteren en tegelijkertijd zoveel mogelijk leeg rijden en CO2-uitstoot te beperken.

De betreffende Kuehne + Nagel-filialen hebben Teleroute Smartlink geïmplementeerd, dat een dashboard in realtime aanbiedt en daarmee het beheer vereenvoudigt. De oplossing bestaat uit een exclusieve "Private Exchange", die toegankelijk is voor alle verbonden Kuehne + Nagel-filialen, en een "Partner Exchange", die de transportbeschikbaarheid bij de door Kuehne + Nagel verkozen transportpartners weergeeft. Als er in de Private- en de Partner Exchange geen ladingen of vrachtwagens beschikbaar zijn, dan wordt de zoekopdracht automatisch doorgezonden naar de traditionele online vracht- en voertuiguitwisseling van Teleroute, die dus toegankelijk is voor alle Teleroute-gebruikers in Europa.

"Dankzij de samenwerking met Teleroute kunnen we de efficiëntie van onze dagelijkse operaties binnen ons netwerk verbeteren en onze dienstverlening tegelijkertijd milieuvriendelijker maken", zei Thomas Kroyer, Senior Vice President van Kuehne + Nagel, verantwoordelijk voor de complete en deelladingen.

"Wij kondigen met trots de ondertekening van de overeenkomst met Kuehne + Nagel aan", zei Raimundo Diaz, CEO van Teleroute. "Door hun behoeften te analyseren en onze oplossingen hieraan aan te passen, hebben we een echte dienstverlening op maat en een belangrijke meerwaarde kunnen aanbieden. Wij kijken ernaar uit om het toepassingsveld van onze overeenkomst uit te breiden door in de nabije toekomst nog meer Kuehne + Nagel-filialen toe te voegen."

Terug naar nieuws overzicht