Redactie - 29 april 2011

OpenText introduceert Application Governance & Archivering


OpenText lanceert OpenText Application Governance & Archiving voor Microsoft SharePoint 2010, een nieuwe oplossing voor geïntegreerd end-to-end beheer van SharePoint 2010 sites en documenten binnen het gehele bedrijf. Met behulp van deze oplossing hebben bedrijven meer controle over SharePoint-sites, om op die manier een strenger compliance- en archiveringsbeleid te kunnen hanteren en administratie- en opslagkosten te verlagen. Bovendien verbetert het de gebruikersproductiviteit door hen toegang te bieden tot alle bedrijfscontent vanuit SharePoint. Zo wordt uiteindelijk de waarde van de content vergroot doordat bedrijven de beschikking hebben over een krachtig, goed beheerd langetermijn corporate geheugen.

“Het grootste deel van enterprise content management komt neer op het vinden van de middenweg tussen het bedrijfsbeleid en de productiviteit van de gebruiker”, zegt Brian Donaldson, Vice President Microsoft Solutions en Ecosystem bij OpenText. “Met onze Application Governance & Archiving oplossing maken we het voor klanten veel eenvoudiger om de ideale SharePoint gebruikerservaring te bepalen, terwijl ze kunnen vertrouwen op het behouden van een centraal retention en records management systeem en lange termijn archiveringssysteem.

“Een van de sterkste punten van SharePoint 2010 is dat het organisaties helpt om snel in te spelen op veranderende zakelijke behoeften”, aldus Kim Akers, General Manager voor Global Partners bij Microsoft Corp. “Door het gebruik van OpenText Application Governance & Archiving met SharePoint, kunnen bedrijven strenge, goedwerkende content governance programma’s inzetten die snel en effectief de risico- en infrastructuurkosten verminderen.”

Application Governance & Archiving consolideert de functionaliteit binnen de OpenText CLM services voor Microsoft SharePoint en OpenText Case Management Framework voor Microsoft SharePoint. Bovendien voegt het nieuwe site managementcapaciteiten toe. Vanaf een webgebaseerd site managementconsole kunnen beheerders met behulp van eenvoudige scripts succespercentages beheren, metadata over sites verzamelen, de goedkeuring van processen controleren en nieuwe site-implementaties beheren.