TNT Post kiest Ctac voor SAP-ontwikkeling en -beheer
26-04-2011
Deel dit artikel:

TNT Post kiest Ctac voor SAP-ontwikkeling en -beheer


TNT Post heeft na een selectieprocedure gekozen voor Ctac als partner voor SAP-maatwerkontwikkeling en -beheer. Ctac krijgt hiermee de volledige verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling en het beheer van al het SAP-maatwerk binnen de SAP-omgeving van TNT Post. Het bedrijf doet dit op basis van de functionele eisen van TNT Post. Het postbedrijf zet SAP in voor alle ondersteunende processen en verzorgt zelf het functionele beheer.

“Ctac is naar onze verwachting het beste in staat om de kwaliteit te bieden, die TNT Post zoekt voor zijn SAP-omgeving”, zegt de heer Bot van TNT Post. “Verder biedt Ctac alle noodzakelijke disciplines op het gebied van softwareontwikkeling en –beheer onder een dak.”

“Wij zijn enthousiast over de keuze van TNT Post voor onze dienstverlening”, zegt Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac. “Wij kijken ernaar uit om samen met TNT Post de kwaliteit van de SAP-omgeving bij het postbedrijf verder te verhogen. De SAP Software Ontwikkelstraat is er niet alleen voor TNT Post. Ook voor andere klanten van Ctac biedt dit onderdeel de mogelijkheid om de kwaliteit van de ontwikkelde software in een SAP-omgeving naar een hoger niveau te brengen en daar ook te handhaven. We willen klanten ontzorgen, zodat zij zich beter kunnen richten op de inrichting van het functionele SAP-landschap. Wij nemen dan de verantwoordelijkheid voor ontwikkeling en inrichting van het technische maatwerk over.”
 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Beheer