Sony introduceert de Sony Tablet
26-04-2011
Deel dit artikel:

Sony introduceert de Sony Tablet


Vanaf de herfst zal ook Sony de tabletmarkt gaan bestormen. De 'Sony Tablet' zal vooralsnog in twee modellen, de S1 en S2, leverbaar zijn. De Sony Tablet S1 heeft een 9.4-inch groot scherm. De Sony Tablet S2 (foto) heeft twee 5.5-inch displays die zijn in te klappen voor meer draagcomfort. In tegenstelling tot bestaande Tablets kan bij dit dual scherm de displays gecombineerd en gebruikt worden als één groot beeldscherm of voor verschillende functies, zoals het afspelen van een video op één scherm en de bedieningsknoppen op het andere scherm.

De Sony Tablet' zal uitgerust zijn met Android 3.0. Beide Tablets zijn compatibel met WiFi en WAN (3G/4G). Gebruikers kunnen op het net surfen of hun e-mail checken, daarnaast hebben ze ook overal toegang tot digitale content zoals video's, games en boeken via Sony’s premium netwerkdiensten. 

“‘Sony Tablet’ levert een entertainmentervaring waarbij gebruikers onderweg en wanneer ze maar willen kunnen genieten van cloud-based diensten. Wij hebben als doel het creëren van een nieuwe levensstijl door consumenten hardware, waaronder ‘Sony Tablet’, te integreren met content en netwerk”, zegt Kunimasa Suzuki, Corporate Executive, Senior Vice President en Deputy President van de Consumer Products & Services Group.

“Android 3.0 is een nieuwe versie van het Android-platform met een nieuwe holografische gebruikersinterface die speciaal ontworpen is voor apparaten met grotere schermafmetingen, met name tablets. Ik ben enthousiast over de 'Sony Tablet', omdat dit de ontwikkeling van de toepassingen en netwerkaanbiedingen waar gebruikers naar op zoek zijn, verder zal aansporen", zei Andy Rubin, Senior Vice President Mobile, Google Inc.
 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Mobility