Ordina eerste SAP Business Communications Management-partner in Nederland
12-04-2011

Ordina eerste SAP Business Communications Management-partner in Nederland


SAP benoemt Ordina tot de eerste SAP Business Communications Management-partner (BCM) in Nederland. Als SAP BCM-partner adviseert Ordina organisaties over de toepassing van BCM voor organisaties die het nieuwe werken willen implementeren. Ordina ondersteunt klanten met een totaalconcept voor het nieuwe werken onder de noemer 'Samen Slimmer Werken'. Samen Slimmer Werken is een integrale oplossing voor het nieuwe werken, welke rust op vier pijlers: context, business, functioneel en voorzieningen. Met SAP BCM biedt Ordina haar klanten een effectieve en flexibele voorziening waarmee alle communicatiekanalen tussen medewerkers en klanten worden geïntegreerd in bestaande contactprocessen, ongeacht de locatie waar medewerkers zich bevinden.

Onder de noemer Samen Slimmer Werken biedt Ordina haar klanten een geïntegreerde aanpak voor het nieuwe werken. De implementatie van het nieuwe werken vergt zowel aandacht voor de omgevingsfactoren, strategie, het beïnvloeden van kennis, cultuur en gedrag en de wijziging van structuur en systemen.

SAP BCM zorgt voor volledig locatieonafhankelijke communicatie binnen de organisatie. BCM is een IP-gebaseerd contact center met optimale integratie van e-mail, telefoon, chat en internet. SAP BCM biedt bovendien de mogelijkheid om nieuwe processen in te richten en teams toe te voegen om de juiste kennis bij elkaar te brengen en samenwerking te stimuleren tegen lage kosten.

"De erkenning als de eerste SAP BCM-partner in Nederland is een bevestiging van onze kennis op het gebied van SAP en BCM", zegt Stepan Breedveld, lid Raad van Bestuur van Ordina. "Bovendien is het voor ons een belangrijke stap in de realisatie van onze propositie rondom Samen Slimmer Werken. Samen Slimmer Werken combineert adviesdiensten op het gebied van organisatiebesturing en verandermanagement met de implementatie van flexibele softwareoplossingen, zoals SAP BCM. We zijn trots dat we onze klanten echt een totaalconcept kunnen bieden, waarmee zij effectief de verandering naar het nieuwe werken kunnen inzetten."
 

Terug naar nieuws overzicht