Redactie - 12 april 2011

Scholten Awater ontvangt Premier Partner Status bij Cisco


Scholten Awater heeft de Premier Partner status bij Cisco behaald. Hiermee voegt Scholten Awater zich bij een selecte groep specialisten in Nederland. Scholten Awater heeft de afgelopen maand ook de Enterprise Architecture Certified Partner status van Dell behaald en sinds 1 april is zij Authorised Reseller van Apple.

Marc Cox, Directeur Commercial & Small Business bij Cisco: “Scholten Awater is de grootste business-to-business IT reseller in Nederland. In samenwerking met diverse business partners biedt Scholten Awater haar klanten de mogelijkheid om aanzienlijke besparingen te realiseren op hun IT-infrastructuren. Niet eenmalig, maar structureel. Dit geldt niet alleen voor klanten in de grootzakelijke markt en publieke sector, maar ook voor klanten in het MKB. Wij feliciteren Scholten Awater dan ook met het behalen van de Premier Partner Status, een bewijs van de diepgaande Cisco-expertise die zij klanten te bieden hebben.”

Ronald Ederveen, Commercieel Directeur Scholten Awater: “Wij zijn als Scholten Awater trots op het behalen van de Cisco Premier status, het geeft de bevestiging dat SA zich doorontwikkeld op het gebied van kennis en toegevoegde waarde om zodoende nog beter aan de vragen van onze klanten tegemoet te komen. Onze totale partnership met Cisco komt hiermee op een substantieel hoger plan. Onze klanten profiteren van betere adviezen, uitgebreidere toegang tot Cisco resources en technische support en ook betere condities”.