Redactie - 08 april 2011

VvAA kiest voor Twinfield


VvAA
, ledenorganisatie en dienstverlener voor meer dan 100.000 professionals in de gezondheidszorg, stapt met zijn belastingadvies tak volledig over op online boekhouden van Twinfield. De organisatie heeft op dit moment 1.500 leden die gebruik maken van online boekhouden en wil dit verder uitbreiden. In totaal gaat het om 5.000 klanten die naar het online systeem van Twinfield overstappen, of reeds zijn overgestapt.

‘We hebben een breed klantenbestand en we wilden op het gebied van financiële administratie naar één ondersteunende applicatie’, legt Felix Smeulders uit, directeur belastingadviseurs en consultants bij VvAA. ‘We hebben na een selectieprocedure gekozen voor Twinfield omdat deze partij vooroploopt qua technologische ontwikkelingen. Daarnaast is het voor professionals in de gezondheidszorg belangrijk om zo efficiënt mogelijk de administratie te kunnen voeren en dat kan met dit systeem. Daarbij kunnen we Twinfield makkelijk aan andere toepassingen koppelen.’

Verbeteren dienstverlening
Twinfield wordt niet alleen ingezet voor het voeren van de online administratie. Timmo Joosten, accountmanager bij Twinfield: ‘Samen met VvAA maken we een plan om de dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. We buigen ons erover hoe VvAA haar klanten het beste financieel advies kan geven en hoe we processen binnen de organisatie zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten. Daarnaast bieden we ondersteuning in sales en marketing.’ Beide partijen verwachten rond november de overstap voor alle administraties te hebben voltooid.

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024