Redactie - 31 maart 2011

Ctac start samenwerking met Softbrick


ICT-dienstverlener Ctac neemt de Workforce Management-oplossingen van Softbrick op in zijn softwareportfolio voor de retail. De twee bedrijven tekenen daartoe een samenwerkingsovereenkomst. Ctac richt zich met de Softbrick-software in eerste instantie op klanten in de retail. Later volgen ook andere sectoren.

Softbrick ontwikkelt en levert al ruim vijftien jaar softwareoplossingen voor Workforce Management. Het bedrijf biedt verschillende branchespecifieke oplossingen voor onder meer de retail (food, fashion en overig), horeca en industrie. Afhankelijk van de eisen en wensen van de klant voorzien deze oplossingen in personeelsplanning, normering en budgettering, tijdregistratie en toegangscontrole, of een combinatie daarvan.

“Deze software sluit naadloos aan op de retailtemplates van Ctac voor ondersteuning van de kernprocessen”, zegt Willy Koppens, Business Unit Director Retail & ALM (Application Lifecycle Management) bij Ctac. “Klanten vragen in toenemende mate om totaaloplossingen. Ze willen één aanspreekpunt voor hun IT-omgeving. Daarom richten wij ons nu op het creëren van zogenaamde composed solutions waarbij we onze eigen templates completeren met specifieke software van derden. De samenwerking met Softbrick is daar een perfect voorbeeld van.”

“Ctac en Softbrick hebben al enkele succesvolle projecten bij retailklanten afgerond, waaronder bij beddenfabrikant Swiss Sense”, zegt Peter Masselink, algemeen directeur van Softbrick. “Deze projecten zijn voldoende reden om de samenwerking nu officieel te bekrachtigen met een formele samenwerkingsovereenkomst.”
 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024