Redactie - 29 maart 2011

e-office één van de zeven Microsoft Cloud Accelerate Partners


 e-office is 'Cloud Accelerate Partner' van Microsoft geworden, een programma van Microsoft om ervaren partners herkenbaar te maken in de markt. De status ‘Microsoft Cloud Accelerate Partner’ maakt het voor klanten inzichtelijk welke partners van Microsoft veel ervaring hebben op het gebied van cloud computing. Op dit moment zijn er slechts zeven van deze partners in Nederland.

"Wij zijn trots dat wij deze erkenning van Microsoft krijgen", zegt Petra Stojanovic- van Kan, commercieel directeur bij e-office, “e-office heeft een eigen visie op de ontwikkeling van een digitale werkomgeving. Technologie alleen is niet voldoende om de ultieme manier van samenwerken te realiseren. Ook de werkwijze van medewerkers en de fysieke werkomgeving spelen hierin een belangrijke rol. Juist de combinatie van de benadering 'Mens, Organisatie en Technologie' en Office 365, maakt deze cloud-aanpak uniek. Naast e-office hebben slechts zes andere partijen in Nederland deze partnerstatus. Het is voor ons een bevestiging dat onze cloud-diensten goed gewaardeerd worden in de markt."

e-office is al 20 jaar expert op het gebied van digitaal samenwerken en heeft al jaren ervaring met cloud-oplossingen. Daarnaast wordt e-office door klanten zeer positief beoordeeld op zijn implementaties van de Microsoft Online-diensten.

“Bij Office 365 dat binnenkort beschikbaar komt, gaat het om digitaal samenwerken in de cloud. Ook daar verwachten we weer een vruchtbare en prettige samenwerking met e-office", aldus Frank van der Meer, Partner Account Manager Microsoft Online Services.

Office 365
Binnenkort brengt Microsoft de nieuwe cloud-oplossing Office 365 uit. Deze suite van online Microsoft-oplossingen – Microsoft Office Professional Plus, Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online en Microsoft Lync Online - maakt het mogelijk om efficiënt en effectief te communiceren en samen te werken. Tegelijkertijd kan de IT-afdeling zich beter richten op de meer bedrijfskritische taken. Omdat deze dienst door Microsoft wordt gehost, wordt de ICT beheerd door experts. Dit zorgt ervoor dat de bedrijfsinformatie op ieder gewenst moment beschikbaar is.