Nieuwe versie EMC Captiva versnelt document capture

Nieuwe versie EMC Captiva versnelt document capture

Nieuwe versie EMC Captiva versnelt document capture

29-03-2011

Nieuwe versie EMC Captiva versnelt document capture


EMC Corporation introduceert een vernieuwde versie van EMC Captiva. De document capture-oplossing zet papieren documenten, faxen en formulieren om in digitale documenten die gebruikt kunnen worden door zakelijke applicaties. Nieuw is de Production Auto Learning capaciteit, een intelligente toepassing waarmee het systeem de eigenschappen van het document kan scannen tijdens het verwerkingsproces.  Daarnaast zijn de prestaties verbeterd en is er extra taalondersteuning beschikbaar om het proces van papieren naar digitale documenten te optimaliseren.

Production Auto Learning
De nieuwe Production Auto Learning functie zorgt ervoor dat belangrijke bedrijfsinformatie uit documenten automatisch wordt geclassificeerd en geselecteerd als het wordt gescand. Hierdoor wordt het capture-proces voor onder andere facturen, kredietdocumenten en andere belangrijke documenten versneld. Door de automatische creatie van templates is het nu mogelijk om in plaats van dagen of weken, een project op te zetten in een paar uur. EMC Captiva vermindert de configuratietijd met  90 procent.

Intern benchmark onderzoek

Interne benchmark onderzoeken wijzen uit dat een enkele Captiva-server nu meer dan tien miljoen pagina's per dag kan verwerken. Dit komt tegemoet aan de eisen van grote bedrijven. Om klanten te helpen bij het optimaliseren van hun prestaties, heeft EMC een speciale handleiding uitgebracht waarin de details van de interne testrapporten en de richtlijnen voor het Captiva capture-systeem staan. Daarnaast beschikt Captiva 6.5 over nieuwe personalisatie- en integratie-opties waardoor zowel grote als kleine bedrijven eenvoudig en snel capture-oplossingen kunnen implementeren. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van 'drag-and-drop'-processen.

Bovendien ondersteunt de nieuwe Captiva-software bedrijven op wereldwijd niveau te opereren door gelokaliseerde interfaces te bieden. De volgende interfaces zijn beschikbaar: Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Braziliaans, Portugees, Russisch, vereenvoudigd Chinees en Koreaans. Captiva bevat nu verschillende functies voor het werken met talen die meer dan 100 single-byte of double-byte tekens bevatten, waaronder vereenvoudigd Chinees, Japans en Koreaans.

Terug naar nieuws overzicht