Redactie - 15 maart 2011

CIBER behaalt Gold Competency van Microsoft voor Portals and Collaboration


CIBER Nederland heeft van Microsoft de hoogste Competency-status gekregen op het gebied van ‘Portals and Collaboration’. De ICT-dienstverlener mag zichzelf nu officieel Microsoft Gold Competency-partner noemen op dit gebied, dat met name SharePoint-oplossingen omvat.

Microsoft biedt partners de mogelijkheid om Competencies te halen op verschillende onderdelen. CIBER heeft al de zilveren status op de onderdelen Business Intelligence, Content Management, Application Integration, Web Development, Data Platform, Software Development, Server Platform en Enterprise Resource Planning. Door de gouden status voor Portals and Collaboration krijgt CIBER toegang tot marketing-, verkoop- en technische ondersteuning van Microsoft. Ook zijn extra trainingsprogramma’s beschikbaar.

Binnen CIBER werken ongeveer zeventig professionals binnen de Service Line Microsoft, op de gebieden projectmanagement, architectuur (enterprise, informatie, landschap en applicatie), informatieanalyse, teamaansturing, ontwikkeling, testen en beheer. Het Microsoft-portfolio dat CIBER aanbiedt is breed en omvat naast ‘Portals en Collaboration’ ook onder meer unified communications, business intelligence en web/custom development.

Stefan Waalderbos, Service Line Manager Microsoft: “Deze Gold Competentie van Microsoft is van groot belang voor onze relatie met Microsoft.  Volgens recent onderzoek van Microsoft zal het gebruik van SharePoint in 2011 flink groeien. Daarnaast bewijst dit nogmaals naar onze klanten dat CIBER de partij is voor projecten op het gebied van SharePoint 2007 en 2010.”

CIBER heeft recent nog Sharepoint 2010-projecten afgerond bij de Technische Universiteit Eindhoven (TUE) en het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ).
 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024